مطالعات مدیریت کسب و کار هوشمند
تبیین رابطه عوامل تأثیرگذار بر فرآیندهای زنجیره تأمین مواد غذایی زود فاسدشدنی مبتنی بر اینترنت اشیا ابری

فاطمه ثقفی؛ محمدرضا تقی زاده یزدی؛ صدیقه رضائیان فردویی؛ منصوره حورعلی؛ بنفشه خانی

دوره 11، شماره 41 ، مهر 1401، ، صفحه 55-85

https://doi.org/10.22054/IMS.2022.62057.2009

چکیده
  با توجه به اهمیت سرعت ارائه خدمات و جابجایی مواد در زنجیرة تأمین مواد غذایی زود فاسدشدنی، استفاده از فناوری تحول‌آفرین اینترنت اشیا می‌تواند باعث مزیت رقابتی برای بنگاه‌های تولیدکننده شود. به‌تازگی برخی شرکت‌های مواد غذایی به استفاده از این فناوری در زنجیره تأمین روی آورده‌اند. مرور پیشینه نشان داد که سه دسته عوامل فناورانه، ...  بیشتر