مطالعات مدیریت کسب و کار هوشمند
تبیین رابطه عوامل تأثیرگذار بر فرآیندهای زنجیره تأمین مواد غذایی زود فاسدشدنی مبتنی بر اینترنت اشیا ابری

فاطمه ثقفی؛ محمدرضا تقی زاده یزدی؛ صدیقه رضائیان فردویی؛ منصوره حورعلی؛ بنفشه خانی

دوره 11، شماره 41 ، مهر 1401، ، صفحه 55-85

https://doi.org/10.22054/IMS.2022.62057.2009

چکیده
  با توجه به اهمیت سرعت ارائه خدمات و جابجایی مواد در زنجیرة تأمین مواد غذایی زود فاسدشدنی، استفاده از فناوری تحول‌آفرین اینترنت اشیا می‌تواند باعث مزیت رقابتی برای بنگاه‌های تولیدکننده شود. به‌تازگی برخی شرکت‌های مواد غذایی به استفاده از این فناوری در زنجیره تأمین روی آورده‌اند. مرور پیشینه نشان داد که سه دسته عوامل فناورانه، ...  بیشتر

طراحی چارچوب بومی سنجش بلوغ مدیریت دانش

فاطمه ثقفی؛ منصوره حورعلی؛ محمد اسلامی

دوره 9، شماره 35 ، خرداد 1400، ، صفحه 129-154

https://doi.org/10.22054/IMS.2020.47401.1613

چکیده
  در عصر حاضر به‌عنوان عصر دانش و اقتصاد دانش‌بنیان، بکار گیری مدیریت دانش در سازمان‌ها و توسعه آن یک الزام است. بکار گیری مدیریت دانش به‌صورت موفق، نیازمند ارزیابی سطح بلوغ سازمانی است. این ارزیابی منجر به تشخیص موانع پیاده‌سازی مدیریت دانش و رفع آن خواهد شد. برای ارزیابی بلوغ مدیریت دانش سازمانی چارچوب‌های متفاوتی ارائه شده است. ...  بیشتر